TOTALENTREPRENAD

Totalentreprenad – Din helhetslösning från idé till färdigt projekt

När det gäller större renoverings- eller byggprojekt är totalentreprenad den idealiska lösningen. Vi tar hand om hela processen – från de första skisserna till den färdiga konstruktionen. Med vårt team av kvalificerade hantverkare och vårt nätverk av betrodda underleverantörer säkerställer vi att ditt projekt genomförs effektivt, professionellt och med högsta kvalitet.

Projektplanering och design

Vi hjälper till med allt från att utveckla den initiala designen till detaljerad planering av projektet, alltid med dina visioner och behov i fokus.

Konstruktion och byggnation

Vårt team genomför all byggnation och renovering, och ser till att allt arbete uppfyller både tekniska krav och dina estetiska önskemål.

Samordning och övervakning

Som totalentreprenör samordnar vi alla aspekter av byggprocessen, inklusive tidplaner, materialinköp och kvalitetskontroll.

VÅR EXPERTIS

Vi erbjuder en smidig och effektiv process där vi hanterar allt, vilket minskar stressen och arbetsbördan för dig.

Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att ditt projekt genomförs professionellt och till högsta standard.

Vi strävar efter att hålla dig informerad och involverad genom hela projektets gång och säkerställer att slutresultatet överensstämmer med dina förväntningar.

Vårt engagemang för kvalitet och noggrannhet i varje steg garanterar att ditt projekt blir enligt önskemål.

ARBETSOMRÅDE

Välkommen till oss på Inredo i Helsingborg och Halmstad. Vi arbetar längs kusten från Varberg till Båstad, Lund och Malmö.

Tack vare vårt närhet till Danmark arbetar vi även i Köpenhamn och Helsingör.

Vi känner till våra lokala områden väl och ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt.