Om osS

DITT SNICKERI MED KVALITET I FOKUS

Välkommen till Inredo, din helhetsleverantör för både finsnickeri, specialsnickeri och byggprojekt. Baserat i Helsingborg och Halmstad, erbjuder vi hantverksskicklighet med hög kvalitet över hela södra Sverige. Oavsett om du är ett företag, beställare till offentlig miljö eller en privatperson, lovar vi dig ett resultat som möter dina högt ställda förväntningar.

ETT VÄLETABLERAT SNICKERI

Inredos stolta historia inleddes redan på 60-talet. Sedan dess har vi varit heltäckande inom inredningssnickeri med en affärsidé som bygger på hög kvalitet, leveranssäkerhet och flexibilitet.

I kombination med moderna maskiner och genuin yrkesskicklighet tar vårt lojala gäng ansvar för att slutresultatet blir som förväntat och att tidsplanen hålls.

Självklart har vi hållbarhet och miljöhänsyn med oss genom hela processen.

VERKSTAD

Alla våra uppdrag är unika och kräver olika kompetens, därför har vi två olika verkstäder med olika maskinuppsättningar och olika kompetens på personal. En är belägen i Helsingborg och en i Halmstad.

KUNDER

Vi gläds åt att flertalet av våra kunder är återkommande. Det ser vi som ett fint kvitto
på att de är nöjda och gillar att samarbeta med oss. Vi på Inredo uppskattar långsiktiga
relationer där vi får hjälpa till att förvekliga våra kunders olika projekt.

PERSONAL

Finsnickare, beredare, byggsnickare, montör, ytbehandlare, projektledare… vi har många olika yrekesroller på Inredo, men det som binder oss samman är vårt genuina intresse för kvalitet och inredning.

Kontakta oss för en offertförfrågan

Vi svarar så snabbt vi kan.