Badrumsmöbel

Badrumsmöbel

Förnya ditt badrum med vår expertis. 

Anpassa möblerna efter specifika badrumsutrymmen: Vi är experter på att designa och bygga badrumsmöbler som är perfekt anpassade till storleken och formen på ditt badrum, vilket ger en sömlös och effektiv användning av utrymmet.

Skapa unika och personliga badrumsmiljöer: Våra platsbyggda möbler tillåter kunderna att ge sitt badrum en unik och personlig touch, oavsett om det gäller minimalistisk modernitet eller klassisk elegans.

Erbjuda högkvalitativt hantverk och material: Vi använder endast de finaste materialen, anpassade för badrumsmiljön, och vår hantverksskicklighet säkerställer en finish och kvalitet som håller över tid.

Maximera förvaring och funktionalitet: Våra skräddarsydda lösningar innefattar smart förvaring och organisering, vilket gör det enklare att hålla ditt badrum snyggt och funktionellt.

Integrera innovativa funktioner: Vi kan inkludera moderna bekvämligheter som inbyggd belysning, dolda uttag och anpassade hyllor för att skapa en optimal och bekväm badrumsmiljö.

Förbättra fastighetens värde: En väl utformad och skräddarsydd badrumsmöbel kan höja värdet på din fastighet och förbättra dess övergripande estetik.

__________

Referens: Bänkskivan och vaskarna gjorde vi i Corian och badrumsskåpen i fukttrög MDF och plywood. Som avslutning målade vi skåpen i en mild NCS-kulör. Överskåpen är förberedda med led-belysning och har spegelglas på luckorna.

Referens: Badrumsmöbler med ribbade luckor i massiv ek som vitbetsats. Luckorna försåg vi med push-funktion.

Kontakta oss för en offertförfrågan

Vi svarar så snabbt vi kan.