Bänkskivor till kök och bad

Bänkskivor till kök och bad utan mellanhänder

Ett vackert kök och badrum börjar med en perfekt bänkskiva. Hos oss får du precis den bänkskivan du önskar, skräddarsydd för ditt hem och dina behov.

Och det bästa? Vi tillverkar alla våra bänkskivor direkt i vår egen fabrik. Ingen mellanhand, bara förstklassiga bänkskivor direkt från oss till ditt hem.

Bänkskivor har länge varit en uppskattad produkt hos oss på Inredo. Det har blivit tusentals unika beställningar från inredningsföretag och privatkunder genom åren och vi kan nog kalla oss experter vid det här laget. Oavsett om du föredrar en klassisk trä- eller stenskiva, en modern komposit eller ett trendigt laminat, så har vi något för dig. Vi specialtillverkar bänkskivan för just ditt utrymme med exempelvis rundade kanter och underlimmade vaskar.

Vi hjälper dig med hela eller delar av projektet; uppmätning, montering, fogning och slutligen installastion av vatten och el, så du får ett professionellt resultat som du kan njuta av i många år framöver.

Vi är stationerade i Helsingborg och Halmstad och arbetar längs kusten från Falkenberg till Ängelholm, Båstad och Malmö. Tack vare vårt läge är vi även nära Danmark och arbetar i Köpenhamn och Helsingör. Vi känner till våra lokala områden väl och ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt.

Ta kontakt med oss redan idag för att få en prisindikation och konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Kontakta oss för en offertförfrågan

Vi svarar så snabbt vi kan.