Entrédörr

Entrédörr

Vi nytillverkar entrédörrar i gammal stil – helt efter originaldörrens mått.

Det har blivit många dörrar genom åren som vi specialtillverkat både till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner.

Anledningen till att vi får i uppdrag att tillverka och montera entrédörrar är oftast för man vill:

Få en unik entré: Välj en skräddarsydd entrédörr för att ge ditt hem en unik och personlig entré som speglar din stil och ditt hem.

Återskapa historisk charm: Vi specialtillverkar dörrar efter äldre modeller, perfekt för dig som önskar bevara en historisk eller traditionell känsla i ditt hem.

Kombinera tradition och modernitet: Våra hantverkare förenar traditionella tekniker med moderna material för att skapa en dörr som är både tidlös och hållbar.

Höja fastighetens värde: En välutformad och kvalitativ entrédörr är inte bara en estetisk tillgång, utan kan också öka fastighetens marknadsvärde.

Få premium dörrar: Vi använder endast de finaste materialen, från klassiskt trä till moderna kompositmaterial, för att säkerställa kvalitet och lång hållbarhet.

Förbättra säkerhet och isolering: Ny teknik skapar större säkerhet och isolering, vilket bidrar till både trygghet och energieffektivitet.

Få professionell installation: Vårt team av erfarna hantverkare ser till att din nya dörr installeras med precision och omsorg, för en perfekt passform och funktion.

Ta kontakt med oss för att få en prisindikation och konsultation.

Kontakta oss för en offertförfrågan

Vi svarar så snabbt vi kan.