Paneler

Inredning med paneler

Vi har omfattande erfarenhet av att tillverka och installera paneler som passar dina behov och önskemål. Vi använder material av högsta kvalitet för att skapa en enhetlig stil i hela eller delar av ditt hem. Vi skapar allt från stilrena väggpaneler till funktionella förvaringslösningar som utnyttjar utrymmet på bästa sätt. Vi lyssnar uppmärksamt på dina idéer och anpassar oss efter din personliga smak, oavsett om du föredrar paneler som smälter in med väggen eller vill ha en smart förvaring som ger karaktär åt ditt rum.

Ta kontakt med oss redan idag för att få en prisindikation och konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

__________

Urval av referenser:

– Inredo Ribbpanel med integrerad TV på stenskiva från Helsingborgs Sten. Stenskivan är blankpolerad och speglar omgivningen som en tavla. Det hela ramas in med en stämningsfull ledbelysning. TV:ns standardplacering är helt infälld i väggen, sen är den är monterad på en arm som går att vrida 180° när den ska användas.

– Inredo Slät Panel i privat hem. Den platsbyggda väggen har inte bara inbyggd förvaring, den har även en inbyggd skjutdörr in till sovrummet. Läckert med riktad belysning som visar de vackra träådringarna.

– Inredo slät panel i privat hem. Vi använde genomgående samma panel och material genom hela villans alla rum.