Platsbyggd inredning till hel villa

Platsbyggd inredning till hel villa

Vi har lång erfarenhet av att designa och bygga förvaring och inredningar som passar dina behov och önskemål. Vi använder oss av material av högsta kvalitet och skapar en enhetlig stil i hela eller delar av ditt hem. Vi kan erbjuda dig allt från eleganta entrémöbler till funktionella garderober och skåp som utnyttjar utrymmet på bästa sätt. Vi lyssnar på dina idéer och anpassar oss efter din smak.

Ta kontakt med oss för att få en prisindikation och konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

––––––––––––––––––––

Referens:

Dethär är en villa där varje detalj andas lyx och elegans. Från de skräddarsydda skåpen till de mönsterpassade väggpanelerna, har vi använt oss av det finaste valnötsvirke för att skapa en harmonisk och exklusiv atmosfär.

Varje mönsterpass perfektionerat
I denna villa möts du av platsbyggd inredning som flyter samman i ett enhetligt och estetiskt tilltalande mönster. Hyllor, bord, lådor, skåp, dörrar, väggar och toalettinredning – allt är i valnöt och noggrant tillverkat och installerat av våra skickliga hantverkare. Bänkskivor och inbyggd belysning adderade vi som avslut på projektet.

Kvalitet i varje hörn
Fokus ligger på den hög kvalitet, där inget lämnats åt slumpen. Varje rum i denna villa erbjuder en känsla av lyx och komfort, där det detaljrika hantverket som dolda karmar och beslag samt mönsterpassad fanér talar sitt tydliga språk.

Fotograf: Astor Svensson- Husfoto.

 

 

Kontakta oss för en offertförfrågan

Vi svarar så snabbt vi kan.