Platsbyggd trappa

Platsbyggd trappa

Vi har lång erfarenhet av att designa och bygga trappor som passar dina behov och önskemål. Vi lyssnar på dina idéer och anpassar oss efter din smak, oavsett om du vill ha en trappa i klassisk eller moder stil, till slott eller koja, i ek eller stål.

Anpassa trappan till specifika utrymmen: Vi specialiserar oss på att skapa platsbyggda trappor som är perfekt anpassade till kundens utrymmen, oavsett storlek eller form.

Fokusera på kvalitet och hantverksskicklighet: Vår expertis inom trappbyggnad garanterar högsta kvalitet i material och utförande, vilket säkerställer en både vacker och hållbar trappa.

Säkerställa integration med bostaden: Trappan designas för att integreras i hemmets befintliga arkitektur och inredningsstil.

Öka fastighetens värde: En vackert utförd och skräddarsydd trappa kan markant förhöja värdet och utseendet på din fastighet.

____________

Urval referenser:

– Platsbyggt i privata hem där trappan blir ett smycke. Svängd vitmålad bas. Trappsteg i ek.

– Klassisk ektrappa till privat hem. Välarbetade detaljer med rund snäcka som elegant avslut på sista trappsteget. Pelare och spegelpanel målades i vitt som kontrast till de mörka trappstegen i ek.

– Platsbygd exklusiv trappa i svensk ek. Nytillverkad stolpe efter mall från 1920. Stigande räcke. Svängd urfräst mittstolpe.

 

Kontakta oss för en offertförfrågan

Vi svarar så snabbt vi kan.