Säkerhetsdörr

Entrédörrar

Behöver du byta ut din sekelskiftesdörr till en säkerhetsdörr? Vi tillverkar träskivor i samma stil som den gamla dörren och limmar ovanpå säkerhetsdörren av stål.

Här ser ni en dörr som vi vitmålat och är redo att åka ut till kund för montering.

––––––––––––

Våra kunder väljer att uppgradera till säkerhetsdörrar med bevarad stil för att:

Kombinera säkerhet med stil: Uppgradera din entrédörr till en modern säkerhetsdörr utan att kompromissa med husets ursprungliga, historiska utseende.

Återskapa sekelskiftescharm: Vi tillverkar och applicerar träskivor som matchar din gamla sekelskiftesdörrs design, vilket bevarar dess traditionella estetik.

Förena tradition och innovation: Genom att kombinera robusta ståldörrar med vackra träskivor, får du det bästa av två världar – traditionell skönhet och modern säkerhet.

Förbättra hemmets säkerhet: Vår process säkerställer att din nya dörr erbjuder överlägsen säkerhet, skyddande mot inbrott och yttre påverkan.

Bevara kulturella värden: Idealiskt för kulturhistoriskt värdefulla byggnader där utseende är lika viktigt som funktion och säkerhet.

Högkvalitativt hantverk: Vi använder noggrant utvalda material och expertkunskap för att säkerställa att den nya dörren motsvarar både estetiska och säkerhetsmässiga krav.

Anpassad tillverkning: Varje dörr är unikt anpassad för att säkerställa en perfekt passform och harmoni med byggnadens karaktär.

Kontakta oss för en offertförfrågan

Vi svarar så snabbt vi kan.